Lån i banken 101

Der er utallige forskellige udgifter, der findes i vores privatøkonomi. I vores regnskab er der for eksempel forsikringer. Men der er en del steder, hvor man kan spare gode danske kroner. Her er vigtige og gode finter, som du kan få gratis.

Den letteste måde for os til at blive millionærer på, er via en kapitalpension. Det fremførte en lærd mand en gang. For den jævne dansker er det statistisk set den mest sandsynlige metode at blive holden på. Så man bør tænke over, at sætte dig ind i pensionsordning, med de værdiskabende alternativer, der findes i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det vi erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få dem brugt. Du skal nøjeseende overveje dine reelle behov og ikke bare gøre som andre. Der kan være forsikringsdækninger, du reelt ikke har brug for og som du kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må tage. Når du har valgt, så drejer det om at tage dine forsikringsdækninger ned på et minimumsniveau. Skal din forsikring kun forsikre feks. 150.000 dkk og kan du nøjes med en selv-risiko på 45.000 dkk, hvis lejlighed brænder ned helt? Lad være at stresse, der er hjælp at hente.

Private banker er ligeledes en udgift, hvor der vil være nemme penge at hente. Differencen mellem de mest dyrebare og de mest billige banker er uovertruffen. Vi hører om, op imod 3.700 kr om måneden for en gennemsnitlig husstand + boliglån. Lån til villa er det største isolerede køb, som mange møder i hele sit liv. Forbrugslån er stor grad den ting man skal være fokuseret på, hvis du skal udvikle din økonomi. En ting er renteudgifter, men også handelskursen er betydelig. Lånomlægning er noget, der kan forskønne din private finanser. Den vigtigste variabel er forsinkelse af lån. Lån kan associeres med forskydning af tid. Hvis du kan undgå lån feks. 13 mdr. med at låne penge og i stedet spare tilsvarende op i perioden, så får du dels nedbragt gælden, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en fagforening, så får du ret til en del fordele. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er en del penge at spare på en billig fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg gennem arbejdsgiveren. Men du kan jo selvfølgelig vælge blot at have en a-kasse. Fagforbund kan bistå dig med almindelige forsikringer og sundhed – så tænk over om det er pengene værd at spare pengene, hvis du haroplever fx stress.

Din mad er den del i din private finanser, som repræsenterer den absolut største part. Hvor nogle kan fungere for et spartansk budget, hver md., så er der andre personer, der bruger store summer på for eksempel eksklusiv take-away. Et er hvis man køber mad ude på enten sandwichbar eller grillbiks – men den helt store pengesynd er den mad du køber og tilbereder der hjemme. I dette tilfælde findes der det normale indkøb i supermarkederne, som man slæber hjem. Desværre er man underlagt for fristelser, som betyder at indkøbssedlen stiger drastisk. Et godt råd er, at du indkøber dine mad på nettet, via de spændende digitale supermarkeder. Her kan man både handle de normale dagligvarer, men også de dejlige nye sortiment af madkasser.

Du skal altså efterregne dine penge, så du skærer ned indenfor alle dele af din økonomi. Så kan du slutte med at være i besiddelse af et langt større rådighedsbeløb til de forsødende aspekter af hverdagen. Tusind tak fordi du læste artiklen.