Skal du have stress hjælp til din økonomi

Der er en række forskellige udgifter, der eksisterer i vores private økonomi. I vores regnskab er der feks. lommepenge. Men der er en masse steder, hvor vi kan spare dumme penge. Her er vigtige og gode råd, som du kan få gratis. Men lad være med at få stress over det. Der er hjælp at hente.

Den mest sandsynlige fremgangsmåde for os til at blive mange millionær på, er gennem en pensionsordning. Det postulerede en vis dame en gang. For mange er det statistisk den mest realistiske måde at blive kapitalstærk på. Så vi bør spekulere på, at sætte sig ind i pensionsopsparing, med de værdifulde alternativer, der findes i din kapitalpension.

Forsikringsdækninger er det man får i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du skal nøje spekulere på dine faktiske behov og ikke gøre som andre. Der er forsikringsdækninger, du reelt ikke har brug for og som du kan være foruden. Det er en risiko, du må tage. Bagefter du har valgt, så drejer det om at skralde dine forsikringer ned til et minimum. Skal din indboforsikring kun forsikre fx. 110.000 kroner eller kan du leve med en egen betaling på 7.000 kr., hvis din villa brænder ned ?

Din bank er ligeledes en udgift, hvor der ofte er mange penge at spare. Uligheden mellem de mest kostbare og de mange billige banker er astronomisk. Vi taler om, op imod 3.900 dkk pr. måned for en middelset kerne familie + real kredit. Lån til køb af hus er det største enkeltstående køb, som man har. Udlån er noget du skal være opmærksom på, hvis du vil forbedre din private finanser. Et er renteudgifterne, men også handlekursen er vigtig. Konvertering af lån er noget, som kan optimere din økonomiske formåen til et mere sundt stadie. Den vigtigste faktor er forhaling af lån. Lån kan forbindes med med forskydning af tid. Hvis du kan undlade feks. 15 mdr. med at låne og i stedet for spare ligesvarende op i hele perioden, så har du dels nedbragt gælden, men også dine renteudgifter, så du ikke skal stresse over afdragene, hver måned.

Trist, Pige, Sorg, Knust Hjerte, Lider, Moody, Efterår

Er du med hos en fagforening, så får du mulighed for en række fordele. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er gode at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har forceret fagforeningsvalg gennem lønaftalen. Men man kan altid vælge blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforeninger kan støtte dig med både forsikring og sundhed – så overvej om det er pengene værd at udmelde dig, hvis du oplever symtopmer som fx stress.

Mad er den post i din økonomi, der udgør den aller største del. Nogle kan leve for et lille beløb, hver md., så er der andre personer, der forkæler sig med store pengebeløb på speciel restaurantmad. Et er når du køber din mad ude i byen på enten sandwichbar eller fastfood delivery – men den helt store problematik er det mad du køber og steger i hjemmet. Her findes der det normale indkøb i supermarkederne, som du stresset indkøber og bagefter slæber hjem. Desværre er danskere eftergivende for spontane køb, som medfører at kvitteringen eksploderer. Et godt råd er, at du handler dine madvarer på nettet, på de nye webbaserede supermarkeder. Her kan du shoppe de traditionelle dagligvarer, men samtidig også de mange innovative udbud af måltidskasser.

Du bør efterregne dine udgifter, så du neddrosler indenfor alle dele af din budget. Så kan du slutte med at råde over et meget sjovere slutbeløb til de lækre dele af hverdagen. Mange tak fordi du så artiklen.