Huslån

Der er en række forskellige udgifter, som findes i dannernes private økonomi. I ens regnskab er der for eksempel a-kasse. Men der er en masse steder, hvor vi kan spare . Her er en række gode finter, som du kan få kvit og frit.

Den letteste fremgangsmåde for os til at blive velstående på, er kva en pensionsordning. Det fremførte en fag person for længe side. For os er det statistisk den mest plausible metode at blive stenrig på. Så man bør tænke over, at sætte dig ind i kapitalpension, med de værdifulde muligheder, der findes i din alderspension.

Forsikringer er det du indkøber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dem. Du bør nøjeseende tænke over dine reelle behov og ikke blot gøre som andre. Der er forsikringsdækninger, du ikke behøver og som du godt kan leve uden. Det er en kalkuleret risiko, du må tage. Efter du har udelukket, så gælder det om at drosle dine forsikringer ned på et lavt niveau. Skal din motorcykelforsikring udelukkende dække for eksempel 70.000 kr eller kan du leve med en egenbetaling på 13.000 kr, hvis dit rækkehus nedbrænder ?

Pengeinstitutter er også et sted, hvor der ofte er nemme penge at hente. Differencen mellem de mest dyrebare og de mest lavprisede pengeinstitutter er enorm. Vi hører om, op imod 3.200 kr. månedligt for en median kernehusstand plus boliglån. Lån til hus er det største enkelte køb, som mange har i hele sit liv. Kassekredit er i den grad noget du bør være fokuseret på, når du vil tune din private finanser. Et er renteudgifterne, men også dagskursen er meget vigtig. Lånomlægning er en ting, som kan accelerere din økonomi. En vigtigere parameter er afventning af lån. Lån kan associeres med eksaltering af tid. Hvis du kan udskyde fx. 13 måneder med at låne og i stedet for spare ligesvarende op i hele perioden, så har du dels nedbragt lånstørrelsen, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos en faglig forening, så har du mulighed for en del fordelstilbud. Du kan også tænke over at udmelde dig. Der er gode at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har forceret valg af fagforening via jobkontrakt. Men du kan selvfølgelig vælge kun at have en a kasse. Fagforbund kan bistå dig med både almindelige forsikringer og sundhedsdækning – så overvej om det er det smarteste at spare pengene, hvis du oplever symtopmer som fx smerter.

Husholdningen er det område i din privat økonomi, som repræsenterer den klart største del. Nogle kan leve for et ultra lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andremennesker, som bruger store beløb på for eksempel lækker fastfood. En ting er hvis man køber din mad ude i byen på enten cafe eller take away – men den helt store byrde er den mad du køber og steger derhjemme. På dette område er der det klassiske indkøb i supermarkeder, som du tager med hjem. Beklageligvis er man offer for fristende køb, som medfører at dosmersedlen stiger. Et trick er, at du handler dine mad på internettet, på de mange netbaserede supermarkeder. Der kan man enten købe de traditionelle madvarer, men desuden også de mange nye sortiment af måltidskasser.

Du bør efterse dine forbrug, så du neddrosler inden for alle dele af din økonomi. Så kan du ende op med at være i besiddelse af et langt sjovere beløb til de skægge dele i tilværelsen. Jeg er glad fordi du så med på bloggen.