Banklån anbefalinger

Der er flere forskellige udgifter, der er i danskernes private økonomi. I et driftsbudget er der feks. billån. Og der er en masse steder, hvor du kan spare unødvendige udgifter. Her er nogle gode råd, som du kan benytte uden at betale.

Den mest overkommelige måde for danskerne at blive holden på, er kva en pensionsopsparing. Det udtalte en fag vismand for noget tid siden. For alle er det normalt den mest sandsynlige måde at blive kapitalstærk på. Så vi bør overveje, at sætte sig mere ind i private pension, med de gode potentialer, der findes i din alderspension.

Forsikringer er det vi køber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dækninger. Du bør tænke over dine nødvendige behov og ikke blindt gøre som alle andre. Der er højst sandsynligt forsikringsdækninger, du nok ikke behøver eller som du kan leve uden. Det er en risiko, du må medtage. Når du har udelukket, så handler det om at barbere dine forsikringsdækninger ned på et minimum. Skal din bilforsikring udelukkende forsikre feks. 60.000 kr. og/eller kan du nøjes med en egenbetaling på 20.000 kr., hvis din villa brænder ned ?

Pengeinstitutter er ligeledes et område, hvor der vil være store penge at bespare. Uligheden mellem de mest dyrebare og de mest lavprisede pengeinstitutter er mega stor. Vi hører om, op mod 3.300 kr. per måned for en typisk 2 børnsfamilie og reallån. Lån til villa er det største enkelte køb, som mange møder. Lån er stor grad det man bør være fokuseret på, hvis du vil udvikle din økonomi. En ting er renteudgifterne, men også kursen er betydelig. Låneomlægning er det, der kan optimere din økonomiske formåen. Den vigtigste størrelse er forhaling af lån. Lån kan paralleliseres med forskydning af tid. Hvis man kan udskyde f.eks. 13 måneder med at låne pengene og i stedet for spare ligesvarende op i perioden, så har du både nedbragt hovedstolen, men også udgifterne til renter.

Er du medlem hos den rette fagforening, så får du mulighed for en del medlemstilbud. Du kan også tænke over at melde dig ud. Der er gode penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle personer har tvunget valg af fagforening i lønaftalen. Men man kan selvfølgelig prioritere blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforeninger kan støtte dig med forsikringer og sundhedsordning – så tænk over om det er det rigtige at spare de penge, hvis du lider af fx muskelbesvær.

Mad er den del i din økonomi, som udgør den aller største andel. Hvor nogle kan overleve for et småt budget, hver måned, så er der andremennesker, der forkæler sig med gigantiske pengebeløb på fx lækker mad ude i byen. Et er hvis man køber din mad ude på enten hotel eller fastfoodsted – men den absolut store byrde er det mad du køber og tilbereder derhjemme. Her er der det klassiske madkøb i supermarkedet, som man slæber hjem. Uheldigvis er man gidsel for fristende køb, der betyder at dosmersedlen stiger drastisk. Et trick er, at du shopper dine mad på internettet, via de mange online supermarkeder. Der kan man både købe normale madindkøb, men samtidig også de mange fristende sortiment af kasser med mad.

Du bør gennemse dine forbrug, så du sparer inden for alle dele af din budget. Derved kan du ende op med at besidde et meget større pengebeløb til de lækre ting af livet. Mange tak fordi du læste med på min artikel.