80% boliglån

Der er en række forskellige udgifter, som eksisterer i det danske folks private økonomi. I dit regnskab er der fx. husholdning. Men der er en række poster, hvor man kan spare . Her er en række gode råd, som du kan læse kvit og frit.

Den sikreste metode for dig til at blive millionærer på, er ved hjælp af en private pension. Det postulerede en lærd vismand . For mange er det normalt den mest realistiske metode at blive millionærer på. Så du bør gennemtænke, at sætte sig ind i pensionsopsparing, med de værdifulde alternativer, der ligger i din alderspension.

Forsikringsdækninger er det du får i håbet om, aldrig nogensinde at få dem aktiveret. Du skal nøjeseende overveje dine faktiske behov og ikke blot gøre som andre. Der er nok forsikringsdækninger, du slet ikke behøver eller som du kan undvære. Det er en risiko, du må leve med. Bagefter du har valgt, så handler det om at skalere dine forsikringer ned til et minimalt niveau. Skal din motorcykelforsikring kun forsikre fx. 150.000 kroner eller/og kan du leve med en selv risiko på 46.000 kr, hvis din egendom nedbrænder til aske?

80% grænsen ved boliglån

Din bank er ligeledes en udgiftpost, hvor der er nemme penge at spare. Differencen mellem de dyreste og de aller billigste banker er stor. Vi snakker om, op til 2.800 kroner pr. md. for en median kerne familie og real kredit. Lån til køb af ejerbolig er det største enkelte køb, som mange har. Lån er stor stil den ting man bør være opmærksom på, hvis du skal tune din privatøkonomi. En ting er morrenter, men også kursen er vigtig. Konvertering af lån er noget, som kan forskønne din private økonomi op boliglån. Den vigtigste parameter er forsinkelse af lån. Lån kan associeres med forskydning af tid. Hvis du kan undlade feks. 16 måneder med at låne og i stedet spare ligesvarende op i denne periode, så får du dels nedbragt din gæld, men også rente udgifterne.

Har du medlemskab hos den rigtige fagforening, så får du mulighed for at få en smule medlemsfordele. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er for resten mange at spare på en lavpris fagforening. Nogle folk har automatisk valg af fagforening igennem overenskomsten. Men man kan altid vælge blot at nøjes med en a kasse. Fagforeninger kan supportere dig med almindelige forsikringer og sundhedsordning – så overvej om det er det værd at udmelde dig, hvis du lider af for eksempel kritisk sygdom.

Fødevarer er den del i din økonomi, som repræsenterer den største part. Nogle kan overleve for et småt beløb, hver måned, så er der andre, som køber for enorme summer på f.eks. eksklusiv mad. En ting er når man køber mad ude i byen på enten cafeteria eller fastfood-levering – men den rigtig store pengesynd er det mad du køber og laver hjemme. I dette tilfælde er der det traditionelle madkøb i supermarkedet, som man slæber hjem. Desværre er man skydeskive for spontane køb, der betyder at dosmersedlen stiger drastisk. Et trick er, at du handler dine dagligvarer på internettet, på det voksende antal digitale supermarkeder. Her kan man shoppe de normale dagligvarer, men yderligere også de mange nye sortiment af måltider i kasser.

Du bør altså gennemse dine udgifter, så du drosler ned på alle steder af din økonomi. Så kan du slutte med at besidde et langt sjovere beløb til de unødvendige aspekter af tilværelsen. Jeg er glad fordi du så denne side.